OPLEIDING

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst...!

Dit gezegde heeft nog steeds niets aan betekenis verloren. Om die reden besteedt fanfare St. Clemens veel aandacht en zorg aan werving, opleiding en begeleiding.

Al vanaf het moment dat de kinderen in groep 2 van de basisschool zitten zijn ze welkom bij onze vereniging! Het opleidingstraject start met de “Clemens Kids” waar op een speelse wijze de eerste beginselen van muziek worden geleerd. Daarna stromen ze door naar de VIO opleiding (Voorbereidend Instrumentaal Onderwijs) en later de individuele muzieklessen op een instrument. Wij streven ernaar om in het begin van het opleidingstraject zoveel mogelijk in groepjes te werken om het saamhorigheidsgevoel te stimuleren.

De instrumentale opleiding van fanfare St. Clemens heeft als doel het opleiden van een muzikant die plezier beleeft aan zijn hobby en muzikaal op een goede manier kan functioneren binnen onze muziekvereniging. Om dit doel te bereiken moet de leerling bereid zijn om voldoende tijd en energie in zijn/haar hobby te investeren. Daarvoor bieden wij de leerling alle faciliteiten die nodig zijn om een goede muzikant te worden.

Neem contact op bij mogelijke interesse of vragen over ons opleidingstraject; Anouk Huijts, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 0652475926.