Skip to main content
 
 
 
 

Themaconcerten

Na de mooie start in 2018 met “Petit Paris” en het succesvolle vervolg in 2019 met “Bella Ciao” en in 2022 met “Vienna Nights” zijn de themaconcerten van fanfare Sint Clemens inmiddels uitgegroeid tot een begrip in de regio.

Graag ontvangen wij onze bezoekers op een sfeervolle locatie in Arensgenhout, die tot in de finesses is ingericht in de stijl van het thema. De fanfareklanken, doorgaans aangevuld met zang en/of dans, nemen je mee naar onze muzikale bestemming. En ook de culinaire lekkernijen die in de loop van de avond worden uitgeserveerd sluiten daar op aan. Zo trakteert onze fanfare haar gasten op een compleet avondje uit!

Ook in 2023 zal fanfare Sint Clemens het muzikale seizoen voor de zomervakantie op spetterende wijze afsluiten. Met “Route 66 Live in Concert” nemen we je mee op reis door de USA. De concerten vinden plaats op 7 en 8 juli op het landgoed van de familie Dezaire (Ravensboschstraat 59 in Arensgenhout).

Na het succes van ‘Vienna Nights’ in 2022, is het 7 en 8 juli 2023 tijd voor Route 66 Live in concert. Fanfare St. Clemens Arensgenhout onder leiding van dirigent Rob van der Zee zal u mee op reis nemen door de USA. Alle muziekstijlen komen aan bod; van George Gershwin tot Stevie Wonder en van Lady Gaga tot James Last. We mogen de zangeressen Sandy Kikken (7 juli), Mandy de Bruijn (8 juli) en zanger Gerald van Gemert als gastartiesten begroeten tijdens deze concerten.

Op het landgoed van de Familie Dezaire aan de Ravensboschstraat zal geheel in Amerikaanse stijl een geweldige concertlocatie verrijzen. Naast de sfeervolle locatie en Amerikaanse muziek, zullen de uitgeserveerde bijpassende hapjes ook dit jaar weer zorgen voor een compleet avondje uit!

RTV Parkstad maakte deze ontzettend leuke reportage over onze vereniging Frits Pelt dankjewel voor de uitnodiging!

Klik op één van onderstaande foto’s voor een sfeerimpressie van de eerdere themaconcerten.