Voorverkoop Vienna Nights van start

Na 'Petit Paris' en 'Bella Ciao' is het na twee jaar wachten eindelijk tijd voor 'Vienna Nights'. Fanfare St. Clemens neemt u tijdens hun grote openluchtconcerten mee op reis naar Oostenrijk en Wenen. Van de Weense wals tot Oostenrijkse popmuziek, alle muziekstijlen zullen deze avonden de revue passeren. De concerten vinden plaats op vrijdag 8 juli en zaterdag 9 juli 2022 in de grote voortuin van het statige herenhuis van de Familie Kerckhoffs in Arensgenhout. Tijdens deze volledig overdekte concerten zullen typische Oostenrijkse gerechten en dranken geserveerd worden. We mogen zangeres Marleen Rutten en violiste Zowy Bahnen Musician als gastartiesten begroeten. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn Hulsberg of online via bovenstaande link.